Pagina de start a forumului e-Iasi Forum e-Iasi Forum
Forumul municipiului Iasi- anunturi online, haine, auto. hardware, laptopuri, imobiliare.
 
 FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   FAQRegulament   InregistrareInregistrare   ProfilProfil    Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Cum sa câștigi bani pe net cu o investiție de doar 6 lei


 
Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului e-Iasi Forum -> Dezbateri
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Cont Basicphonix10
Normal contributor
Normal contributor


Data inscrierii: Wed Oct 31, 2012 9:34 am
Mesaje: 52


MesajTrimis: Thu Jun 12, 2014 9:42 am    Titlul subiectului: Cum sa câștigi bani pe net cu o investiție de doar 6 lei  Raspunde cu citat (quote)


Detalii :
Aici vă voi prezenta o modalitate de a face bani pe net în mod legal
Cum poți face bani ușor, repede și legal. Nu este nici o gluma, crede-mă!
Depinde numai de tine dacă vrei sa citești pagina asta sau nu, eu nu pot spune decât că 10 min. de citit iți pot schimba viața (și portofelul!), depinde numai de tine "POȚI FACE BANI UȘOR ȘI REPEDE" Crede-mă: am încercat toate metodele posibile (și legale).Aceasta este cea mai UȘOARA și mai RAPIDĂ cale. Poți să faci o gramada de bani, repede și legal. Merge! E testat! Tot ce trebuie să faci deocamdată este să citești cu atenție până la final textul.
Eram sceptic, totuși...
In urmă cu ceva vreme navigam aiurea pe Internet (probabil la fel cum faci și tu acum) cand am descoperit un articol asemănător cu acesta în care se spunea că pot sa câștig milioane in doar câteva săptămâni cu o investitie de numai 6 lei. Imediat m-am gândit "chestia asta trebuie să fie vreo escrocherie". Dar, curios fiind, am continuat să citesc. Articolul spunea că trebuie să trimiți câte 1 leu la fiecare din cele 6 adrese mentionate în articol . Apoi sa iți treci numele si adresa la sfârșitul listei in poziția a 6-a si să publici articolul la minim 200 de forum-uri/adrese cu anunțuri pe Internet sau prin mail la cât mai multe adrese. Pur si simplu! După ce am analizat chestiunea și după ce am discutat cu câțiva prieteni m-am hotărât să încerc. La urma urmei ce aveam de pierdut în afară de 6 lei și 6 timbre? Cum este și normal, la început eram sceptic și chiar îngrijorat in privința aspectului legal. Așa că m-am interesat la PTTR și mi-au confirmat că într-adevăr e legal! Deci am făcut infima investiție de 6 lei.
Surpriză!...Ghiciți ce s-a petrecut !!! .. Într-un interval de 7 zile am început sa primesc bani in cutia poștală. Eram uluit! M-am gândit că probabil se va opri curând, dar banii au continuat să vină! În prima săptămână am primit 37 lei. La sfârșitul celei de-a doua aveam 109 lei. În a treia săptămână strânsesem 2547 lei! Și banii continuau să vină cu repeziciune. În mod cert a meritat să cheltui cei 6 lei și cele 6 timbre (Am cheltuit mult mai mult jucând la loto și la păcănele!).
Să vă spun cum funcționează și mai ales de ce funcționează. În primul rând vă sfătuiesc să salvați pe hard sau să printați articolul ca să îl aveți la îndemână. Cum?
PASUL 1: Iei 6 coli de hârtie și scrii pe fiecare din ele : "M-AM ADĂUGAT LA LISTA TA", astfel încât cel ce primește plicul să te adauge la listele pe care urmează să le posteze si așa adresa ta va apărea pe alte sute si sute multiplicate de forumuri, apoi impaturești fiecare coală (cât să intre în plic). Acum iei 6 bancnote de 1 leu și pui CÂTE UNA în FIECARE din cele 6 coli (ca sa nu se vadă prin plic și să nu se fure), apoi pui FIECARE coală in CÂTE UN PLIC și închizi plicurile. Ar trebui să ai acum 6 plicuri sigilate, cu numele și adresa ta pe ele (la expeditor, pentru a ajunge în continuare pe forumuri!), fiecare dintre ele conținând o coală de hârtie și o bancnota de 1 leu. Acum trimiți plicurile la următoarele adrese:

1) Guta Constanta, str. 7 Septembrie 1485, Bl T3A, Sc.C, Ap.16, et.3, Loc. Mioveni, jud Arges, cod 115400 .
2)Danu Florin, str. Zizinului nr.113 bl.113, ap.2, Brasov, cod 500407 .
3)Segarceanu Cristian, Str. Piata Bucuresti nr.2, Bl 2, sc. C. ap.60, Loc Oradea, Jud. Bihor, cod 410114 .
4 )Radu Teofil, Str. Hrisca , nr.4 , loc Mogosesti , jud. Iași cod 707330.
5)Aron Nicu, Str. Veșniciei, nr.23a, loc. Poarta Albă, jud. Constanța, cod 907245 .
6) Radu Daniil, Str. Hrisca , nr.4 , loc Mogosesti , jud. Iași cod 707330.
PASUL 2: Acum tai din listă pe numărul 1 si muți celelalte adrese cu o poziție mai sus (6 devine 5, 5 devine 4, etc...). Astfel numărul 6 devine liber : completezi cu numele si adresa TA această poziție.Trebuie foarte clar să înțelegi că DACĂ TE VEI PUNE ÎN ALTĂ POZIȚIE DECÂT CEA DE-A 6-a, vei primi cu mult mai puțini bani, pentru că factorul de multiplicare se diminuează. Pentru a întări încrederea în joc, trebuie SĂ NU TRIȘEZI și SĂ TRIMIȚI PLICURILE, deoarece altminteri, te excluzi singur din circuit semnând neâncrederea.
PASUL 3: Schimbă ce dorești dar, pe cât se poate, incearcă să menții articolul cât mai aproape de original. Acum publică anunțul la cât mai multe forum-uri/newsgroup-uri(sunt o groază). 200 este atât cât iți trebuie dar cu cât publici în mai multe locuri cu atât mai mulți bani vei câștiga! Nu e nevoie să scrii din nou tot acest articol; poți să selectezi textul cu cursorul mouse-ului și să îl copiezi în memoria calculatorului(\Copy\ din meniul \Edit\); deschizi un fișier gol cu \ otepad\(\File\...\New\) si inserezi textul ca să iți adaugi numele in poziția a 6-a (\Edit\...\ Paste\); salvezi fișierul cu extensia .txt. Acum cauți pe Internet newsgroup-uri (forum-uri on-line, message board-uri, site-uri de chat, de discutii) românești bineînțeles, sau la diverse adrese e-mail pe care le cunoști si publici articolul. Vă sugerez să treceți ca subiect un titlu cat mai atractiv pentru că acesta îl vor vedea cei ce vizitează aceste site-uri GATA! Felicitări... Nu ar trebui să iți ia mai mult de 30 de secunde pentru fiecare newsgroup! ȚINE MINTE : MAI MULTE NEWSGROUP-URI ÎNSEAMNĂ MAI MULȚI BANI! TOT CE TREBUIE ESTE UN MINIM DE 200! Calcule...Vei începe să primești bani în cutia poștală în câteva zile! Dacă vrei poți să îți închiriezi o căsuța poștală din cauza numărului mare de scrisori pe care le vei primi. De ce? Din cele MINIM 200 de publicări pe care le-am făcut să spunem că primesc 5 răspunsuri (un exemplu FOARTE-FOARTE mic). Deci am castigat 5 lei cu numele meu pe poziția a 6- a. Acum fiecare din cele 5 persoane care tocmai mi-au trimis câte o scrisoare, publică la rândul lor MINIMUL de 200 de articole cu numele meu pe poziția a 5-a și primesc și ei câte 5 lei. Eu primesc astfel 25 lei. Continuând exemplul cu acest numar mic (5) de persoane care răspund la articol, câștig 125 lei cu numele meu pe poziția a 4-a, 625 lei cu numele meu pe poziția a 3-a, 3125 lei pe poziția a 2-a și ... DA! 15625 lei cu numele meu pe poziția întâi. UIMITOR! Daca fiecare participant publică articolul de MINIM 200 de ori! Și totul cu o investiție inițială de 6 lei și 6 timbre. Când numele tău nu se mai află în listă poți să repeți procedura : iei ultima variantă a articolului si trimiți câte 1 leu la adresele care se află în listă, punându-ți numele pe poziția a 6-a. Acum publici articolul din nou de MINIM 200 de ori. Vă dați seama că în fiecare zi mii de oameni intră pe Internet și citesc aceste articole AȘA CUM CITEȘTI TU ACUM !! Așa că îți poți permite 6 lei să vezi dacă merge cu adevărat? Cred că da... Unii au spus \"dar dacă lumea se satură și nu mai trimite nimeni nici un ban?\" Ce șanse sunt să se întample asta când ZILNIC se alatură 20- 50.000 de useri noi la Internet dintre care foarte mulți citesc astfel de anunțuri și sunt dispuși să încerce ?
JUCAȚI CINSTIT ȘI CORECT ȘI ADRESA TA VA AJUNGE PE MII DE FORUMURI, ASTEFEL VEI PRIMI MII DE PLICURI. ÎN FIECARE ZI INTRĂ SUTE SAU MII DE OAMENI PE FORUM! VEȚI AVEA NUMAI DE CÂȘTIGAT!!! JOCUL SE BAZEAZĂ PE O BINECUNOASCUTĂ LEGE DIN ECONOMIE ȘI ANUME LEGEA MULTIPLICĂRII PE CARE CRED CĂ POȚI SĂ O ÎNȚELEGI. CRED CĂ MARILE MAGAZINE SE ÎMBOGĂȚESC PT. CĂ TU AI CUMPĂRAT O STICLĂ DE VIN. NU... SE CUMPARA INDUSTRIAL .. DECI DACĂ JOCI CORECT SI TRIMIȚI PLICURI, ADRESA TA VA APĂREA PE MULT MAI MULTE SITE-URI SI VEI PRIMI CU MUUULT MAI MULȚI BANI! BAFTĂ! !!!!!!!!
O SĂ-MI MULȚUMEȘTI, CÂT PENTRU CEI CARE NU JOACĂ. BAFTĂ! Uite aici o listă cu adrese unde să postezi anunțul tău! Intră pe http://www.google.ro , la pagini în limba română și tastează: anunțuri gratuite online ; apar o mulțime de adrese de site-uri; intri si dai acolo anunțul tău.

p.s. FOARTE IMPORTANT: O SĂ ÎNTÂLNEȘTI OAMENI CARE NU SUNT DE ACORD CU ASTA ȘI CARE NU AU CURAJ SĂ ÎNCERCE SĂ SE ÎMBOGĂȚEASCĂ INTELIGENT. ACEȘTIA SE MULȚUMESC DOAR SĂ ÎNJURE (MAI MULT NU POT). TREBUIE DOAR SĂ-I IGNORI AȘA CUM FAC EU, JOACĂ ȘI O SĂ VEZI CUM PLICURILE ÎNCEP SĂ SOSEASCĂ. DACA AI ÎNCREDERE ȘI PERSEVEREZI O SĂ-MI MULȚUMEȘTI CÂT PENTRU CEI CARE NU JOACĂ... VA RĂCIȚI GURA DEGEABA, EU PRIMESC ZECI DE PLICURI CU BANI ȘI O SĂ CONTINUI SĂ JOC... BAFTA

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat icon-reclamatii2.gif
Cont Silveradvertisements
Normal contributor


Date inscrierii:Thu Jun 07, 2007 9:22 am
Mesaje:34
Locatie:Iasi

Trimis: 2019-08-21    Titlul subiectului: ...Sus
Cont Basicvasilescu_laur
De abia sosit..
De abia sosit..


Data inscrierii: Fri Aug 29, 2014 6:15 am
Mesaje: 5
Locatie: Bucuresti, Romania

MesajTrimis: Fri Aug 29, 2014 6:20 am    Titlul subiectului: Modalitatea de a face bani pe net  Raspunde cu citat (quote)


Modalitatea prezentata mi se pare o idee foarte buna, o sa incerc sa le pun si eu in aplicare. Smile


_________________
Site-ul care iti pune la dispozitie anunturi imobiliare de calitate despre diverse imobiliare precum apartamente, garsoniere, case, vile, terenuri, anunturile sunt prezentate din toata tara.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat icon-reclamatii2.gif
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului e-Iasi Forum -> Dezbateri Ora este GMT
Pagina 1 din 1

 
Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum


Disclaimer: Administratorii site-ului forum.e-iasi.com nu isi asuma nici o responsabilitate cu privire la corectitudinea anunturilor si originea produselor oferite la vanzare de catre utilizatori. Prin utilizarea forumului sunteti de acord cu aceasta conditie si in cazul in care sunteti pagubit/inselat de catre utilizatorii acestui forum, va angajati sa nu aveti absolut nici un fel de pretentie din partea administratorilor e-Iasi.

Drept Online :. Inchiriei Iasi :. Parteneri e-Iasi :. Ai sugestii?
Vizitatori: