Lista de voturi pentru menim
Tip Numar voturi
Pozitive 13
Neutre 1
Negative 1 Acorda calificativ pentru menim

Calificative primite(15)

Tip Calificativ De la Data
Pagini: < [1] 2 3 4 >
Placa video Asus GeForce 9400gt de 512mb

Duminica am cumparat de la el o placa video fara proba. Cand a avut loc tranzactia am intrebat daca placa functioneaza ok si a zis ca da. Pentru 40 de lei si fiind seara nu am mai facut proba, am zis ca merg pe incredere ca tot are calificative bune. Abea a 2a zi pun placa in calculator ca sa vad ca ventilatorul de la placa video este praf si incerc sa il sun. Dimineata era la nu stiu ce curs. Am reusit sa bat recordu in mesaje scrise pe telefon cu el ca in final sa nu mai raspunda la mesaje cand i'am spus ca vreu sa ii dau placa inapoi si sa imi blocheze numarul de telefon . Spre seara reusesc sa discut cu el la telefon (de pe alt numar de telefon desigur) si ii explic ca atunci cand am facut afacerea putea sa zica, ventilatorul are probleme si era altceva. Dupa ce incepe el cu injuraturi la telefon, ca el imi inchide apelu si dupa sa il caut, dupa multe alte discutii se calmeaza omu si realizeaza ca este mai bine sa facem schimb inapoi pentru ca nu a fost corect. Luni am discutat toata problema asta. El a zis ca miercuri la ora 14 ne intalnim tot acolo unde ne'am intalnit si imi da bani. A inceput cu povesti de genu " vezi frate ca si eu am cumparat'o si nu stiam ". Am zis ca astept pana miercuri, rezolvam si gata. Miercuri fiind azi. Numarul meu de telefon si al 2'lea numar de telefon de pe care am discutat cu el sunt blocate. Am trimis si mesaj in care ii spun ca inca astept sa facem cum am discutat. Aveti grija ce si cum cumparati de la acest individ care nu stiu ce este in capu lui. Stai aproape de locul unde am trait 14 ani, oare crezi ca nu ne mai intalnim ? Nu este vorba de bani asa cum am spus si la telefon, este vorba ca esti nesimtit, nu ai cuvant si ti'ai batut joc de mine. Eu inca astept un telefon de la tine ca sa facem acest schimb ca doi oameni normali si sa nu avem nicio discutie. Nu vreau nimic altceva decat eu sa iti dau placa, tu sa imi dai bani.

[Arata comentarii]

[View topic]  
 s3nz0r (cumparator)02 April 14
Placa video MSI R6850 Cyclone Power Edition

Foarte serios si prompt, de incredere. Recomand tuturor fara retineri.
 kobain (vanzator)28 March 14
Sony Xperia P

Tranzactia a decurs excellent,produsul respectiv fiind exact cum e descris in anuntul de vanzare.Nu am ce sa reprosez sunt foarte multumit si nu regret ca l-am achizitionat.Si persoana respectiva e de incredere,punctual si chiar sociabil fata de altii care vand produse similare.Si mi-a mai placut faptul ca am negociat pretul foarte usor.Recomand cu incredere.

[View topic]  
 GeForce112 (cumparator)02 February 14
Om serios, comunicativ si punctual

Tranzactie corecta, o persoana de incredere.
 kartys (cumparator)05 August 13
Pagini: < [1] 2 3 4 >

Calificative oferite(6)

Tip Calificativ Catre Data
Pagini: < [1] 2 >
un om de incredere recomand cu caldura ,foarte serios omul

asus gt440 ddr5 1gb pe 128biti , acesta e produsul cumparat de la domn, e un om foarte serios si de incredere ,cumsecade si recomand tuturor celor care vor cumpara de la el sa nusi faca griji e, un om care e deschis la orce si nu ascunde nimic, produsul care lam cumparat era exact ce a dat in anut, ai multumesc pentru produs si voi tine legatura poate pe viitor voi mai cumpara, recomand cu caldura
 khaliano (vanzator)05 December 12
serios

e ok aomul, apelati cu incredere
 puiugr (vanzator)17 February 12
pront si de incredere

un om de incredere , si spontan
 silv3rboss (vanzator)28 January 12
Prompt

serios
 liviuandrei (cumparator)23 August 11
Pagini: < [1] 2 >
Calificativele sunt date de utilizatorii forumului.Avand in vedere anumite probleme de natura tehnica(si nu numai) in detectia voturile false, nu garantam corectitudinea acestora.
Versiunea 1.0 (Pentru vizualizare optima folositi Mozilla sau Chrome)